Јави се на  02/32 43 772

Заради добивање на (дополнителни) информации во врска со Вашето членство во Задолжителниот пензиски фонд со кој управува КБ Прво пензиско друштво, можете да не контактирате секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот на телефонските броеви  02/32 43 772 или 02/32 43 777.

Вашиот повик ќе биде превземен од стручно лице кое ќе одговори на Вашите прашања.