Како да потпишете договор за членство?

 Дојдете во просториите на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје или посетете некое од нашите продажни места;

Јавте се на 02/32 43 772 или 02/32 43 777 и наш овластен агент ќе Ве посети во време и место кое Вам најмногу Ви одговора;

-Пополнете online барање и во најбрз можен рок ќе Ве контактира лице од КБ Прво пензиско друштво