„Ден за пензиска свесност – 15 септември” – Информативниот настан ќе се одржи на 14-ти септември (петок) 2018

„Ден за пензиска свесност – 15 септември” – Информативниот настан ќе се одржи на 14-ти септември (петок) 2018