КБ Прво пензиско друштво е во потрага по млади, амбициозни и комуникативни лица кои ќе придонесат во остварувањето на нашата Визија да бидеме  лидер на пазарот за пензиско осигурување во Македонија и регионот.

Биди дел од тимот што победува.

Стани агент на КБ Прво пензиско друштво АД Скопје.

Контактирај нè  на 02 32 43 777 или  www.kbprvo.com.mk